About us

Odoo CMS- Sample image floating

Rhea is gesticht in 2001, als dochter van de Cronos Groep, oorspronkelijk met een aanbod van consultancy en ontwikkeling op Oracle, Java en Microsoft .net.

We zijn een team gepassioneerde mensen met als objectief het verbeteren van de ervaring en productiviteit van de gebruikers, door betere en snelle ondersteuning.

Bovendien kunnen we ons beroepen op de grote ervaring van andere bedrijven binnen de Cronos Groep.

Opgericht in 1991 is Cronos Groep geëvolueerd van een éénmansbedrijf naar een grotere groep met 5000 medewerkers. Oorspronkelijk werd de groep opgericht voor en door technologie mensen met de uitdrukkelijke bedoeling om die mensen te helpen doorgroeien indien gewenst tot en met het ondernemerschap toe.

Ondertussen is dit mission statement verbreed en is de groep verrijkt met mensen uit de creatieve sector die goed communiceren met de ‘business mensen’ en die perfect samenwerken met Cronos IT-mensen om tot de meest creatieve en technologisch beste oplossing voor klanten te komen.

De groep is dan ook continu op zoek naar creatieve, gedreven mensen en is altijd bereid te luisteren naar innovatieve ideeën van potentiële ondernemers.